Lasagne cu pesto

de angyb in Lasagna, 2 Mai 2012 | 7310 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • foi de lasagne
  • 1 borcan de pesto(190g)
  • 1 cutie de fasole verde
  • mozzarela
  • parmezan

Sos besciamella:

  • 50 g unt
  • 50g faina alba
  • 500ml lapte
  • sare
  • nucsoara
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Lasagne cu pesto:

Sos besciamella:

Topim untul, adaugam faina amestecand sa nu faca cocoloase, dupa care adaugam laptele amestecand mereu.Lasam pe foc aproximativ 15 min-Cand sosul este aproape gata adaugam nucsoara si sare, dupa care il lasam sa se raceasca .

cand sosul este rece adaugam borcanelul de pesto si amestecam bine.

asamblarea:

Ungem o tava cu ulei dupa care adaugam sosul obtinut ,foaia de lasagne ,sosul de pesto ,jumatate din cantitatea de fasole verde taiata marunt , parmezan,foaie de lasagne.sos ,mozzarella taiata cubulete parmezan.Continuam pana cand se termina toate ingredientele ultimul strat sa fie cu mozzarella si parmezan.

Se da la cuptor aproximativ 45 de minute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Lasagne cu pesto" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

ieri la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

Tort Red Velvet  sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare

pe 17.05 la 10:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Lasagne cu ciuperci