Legume cu carne la cuptor

de Lau in Porc, 9 Sep 2014 | 4201 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 800 g carne de porc
  • 2 dovlecei
  • 4 rosii
  • sare
  • piper
  • 2 catei usturoi
  • cimbru
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Legume cu carne la cuptor:

Carnea o taiem bucati dupa care o condimentam cu sare si piper,acoperim cu folie alimentara si dam la rece 30 minute

Intre timp curatam dovleceii si ii taiem felii,rosiile le spalam si le taiem felii,

Intr-un vas termorezistent uns cu ulei adaugam carnea si deasupra adaugam felii de rosii si dovlecii,asezate alternativ,

Adaugam felii de usturoi,stropim cu putin ulei dupa care adaugam sare si piper dupa gust,adaugam o crenguta de cimbru si dam vasul la cuptor cca o ora,(facem proba la legume cand sunt gata)

Daca ti-a placut reteta noastra "Legume cu carne la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

ieri la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

Tort Red Velvet  sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare

pe 17.05 la 10:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Pulpa imbracata in verdeata la cuptor