Legume cu paste la cuptor

de Sylvia in Paste, 26 Noi 2010 | 7044 vizualizari

 

Va propun o mancare lejera si aromata si cel mai important, usor de realizat perfecta pentru zilele de post: legume cu paste la cuptor.

 

INGREDIENTE

  • Avem nevoie de :
  • cateva ciuperci champinion intregi de marime medie, 
  • o jumatate de morcov,
  • o jumatate de dovlecel verde zucchini,
  • 3 napi mici,
  • 2-3 rosii mici cerise,
  • sare, piper,
  • o lingura de piure de rosii,
  • 2 foi mici de dafin,
  • putin cimbru verde,
  • putin ulei ,
  • o mana de paste ( eu am pus penne rigate de la Barilla )

Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Legume cu paste la cuptor:

Spalam, curatam si pregatim legumele. Le asezam intr-un vas termorezistent si turnam peste ele un amestec  facut din apa, piure de rosii, sare, piper si putin ulei. Adaugam apoi dafinul si cimbru si sunt gata pentru drumul la cuptor.

Acoperim cu capac si lasam pe treapta de jos a cuptorului preincins la 210 grade timp de 30 de minute.  Adaugam apoi pastele si le amestecam printre legume ca sa se fiarba in sosul lor. Pastele aveau timp de fierbere 11 minute dar au avut nevoie de 15 minute la cuptor pana au fost fierte al dente, adaptati timpul in functie de paste.

  Au fost delicioase, au avut legumele care imi plac, pastele au luat gust de la legume….o mancare super aromata si echilibrata in arome, puteti sa testati reteta cu legumele preferate.

Daca ti-a placut reteta noastra "Legume cu paste la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Tagliatelle cu ciuperci si sos de rosii