Legume fierte si prajite

de roxanamiti in Aperitive / Garnituri, 21 Ian 2011 | 4814 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 cartofi,
  • 2 morcovi,
  • 4 buchetele de conopida,
  • 4 buchetele de brocoli,
  • 6 verze de Bruxelles,
  • 10 pastai verzi,
  • 3 linguri ulei,
  • o lingura de unt,
  • sare,
  • piper,
Portii: 2
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Legume fierte si prajite:

  1.  * punem toate legumele la fiert in apa cu sare pana sunt bine bine fierte,
  2.  * intr o tigaie punem 3 linguri de ulei si una de unt la incalzit, adaugam legumele si le facem ca  pentru piure,
  3.  * se amesteca bine si cand este facut un piure se face ca o "turta" cu ajutorul unei linguri si doar se intoarce de pe o parte pe alta cu ajutorul unei farfurii,
  4.  + eu am tinut tigaia pe foc timp de o ora si intorceam "turta" tot timpul(depinde cat de prajit vreti sa iasa)

TIPS-URI

1

este o gustare, un aperitiv sau o garnitura foarte buna atat rece cat calda!

Daca ti-a placut reteta noastra "Legume fierte si prajite" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Soufflé de legume