Legume gratinate la cuptor cu cascaval de capra in vas de lut

de naomy in Mancaruri de legume, 16 Feb 2012 | 9193 vizualizari

 

Am inventat aceasta reteta ,deoarece ador branzeturile si legumele ,in opinia mea o combinatie de milioane,si cel mai important ca a placut piticului meu ,...va dati seama ce bun a iesi nu ! dar asta va las pe voi sa vedeti si sa apreciati .

 

INGREDIENTE

  • 9 cartofi potriviti
  • 1 gogosar rosu mare
  • 1 rosie mare de gradina
  • 1 dovlecel potrivit
  • 1 vanata
  • 1 morcov mare
  • 1 praz ( fara frunze)
  • 1 fir patrunjel crud
  • 2-3 linguri Philadelphia
  • 200 gr cubulete de cascaval de capra
  • 50 -60 mil unt topit
  • un vf cutit busuioc
  • sare si condimente dupa preferinta.
  • o folie de aluminiu pt acoperit .
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Legume gratinate la cuptor cu cascaval de capra in vas de lut:

Dupa cum o sa observati in imagini, am pregatit un vas de lut in care am adaugat untul topit si am taiat rondele fiecare leguma si le-am asezat uniform. Am inceput cu cartofii, urmati de morcov, gogosar, vanata, dovlecelul, prazul, apoi am presarat cu sare si busuioc si am asezat rondelele de rosii si firul de patrunjel. Am invelit vasul de lut cu folia de aluminiu si am dat la cuptorul incins la 180 grade cam 25-30 minute.

Dupa parcursul celor 25 de minute se scoate vasul din cuptor, se inlatura folia si se mai da cam 5 -8 minute pana se gratineaza rosiile si primesc un aspect auriu, apoi se adauga philadelphia si bucatelele de cascaval de capra si se mai lasa cam 5 minute. Se pot servi calde sau reci in functie de preferinta

Daca ti-a placut reteta noastra "Legume gratinate la cuptor cu cascaval de capra in vas de lut" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (22)

naomy 1

17.02.2012, 01:37

multumesc feteleor ma bucur ca va plac

horia 1

19.02.2012, 23:55

iar am revenit la preparatul tau...imi place sa-l admir.

naomy 1

21.02.2012, 12:53

iti multumesc inca o data

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

pe 31.05 la 19:50

Prajitura cu capsuni - 1 iunie- copilarie

pe 31.05 la 13:34

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

pe 31.05 la 10:49

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Legume gratinate in foietaj