Legume in sos de rosii

de Satisfyyourcravings in Mancaruri de legume, 6 Mai 2018 | 1921 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 750 grame mix fasole verde pastai, cartofi si dovlecei
  • 2 cepe rosii
  • ulei
  • 2 catei de usturoi
  • 3 rosii mari
  • 1 legatura patrunjel
  • zahar, sare, piper
  • branza Feta si paine pentru servit
Portii: 5
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Legume in sos de rosii:

Fasolea se curata de capete si se taie in jumatati daca sunt prea mari. Cartofii necuratati de coaja se taie felii, la fel si dovleceii.

Rosiile, ceapa si patrunjelul se toaca, iar usturoiul se piseaza. 

Ceapa se soteaza cateva minute intr-o tigaie mare, cu cateva linguri de ulei, la foc mediu, apoi se adauga legumele si ulei daca mai este nevoie. Se soteaza 3-4 minute. Se adauga usturoiul, se amesteca 1-2 minute, apoi se adauga rosiile, patrunjelul, zahar, sare si piper. Se lasa la foc mic 45 de minute, adaugand putina apa daca este nevoie. 

Se serveste cu branza Feta si paine.

Daca ti-a placut reteta noastra "Legume in sos de rosii" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Piftele de soia cu cartofi