Legume la aburi

de violeta30 in Mancaruri de legume, 30 Ian 2020 | 3851 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Legume mexicane
  • Fasole verde păstăi în plus
  • Sare
  • Ulei
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Legume la aburi:

Se pune apă în vasul de jos al sistemului de preparare la abur, iar când apa începe sa clocotească se așază vasul de deasupra, cel cu găuri, în care vom pune legumele și le acoperim cu capac. Când se înmoaie vom pune sare, apoi ulei și le vom mai lăsa vreo 5 minute sau cât de mult le dorim de moi. De preferat ar fi să fie puțin crocante.
Se scot într-un vas și se servesc cu friptură, șnițele sau pește fript, rasol sau pane-uri.

Daca ti-a placut reteta noastra "Legume la aburi" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Tocanita de legume, cu cus-cus