Legume la tava

de dantes in Mancaruri de post, 19 Dec 2019 | 3800 vizualizari

 

Sunt foarte gustoase,pot inlocuii cu succes o cina de post.

 

INGREDIENTE

  • Cartofi dulci 2 buc.
  • Sparanghel 12 buc
  • Brocolii 1 buchet
  • Morcovi subtiri 12 buc
  • Ulei 20 ml.
  • Sare,piper,cimbru dupa gust
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Legume la tava:

Se spala si se curata legumele.

Cartofii se taie in feli groase de circa 0,5 cm,brocolii se rup in buchetele mici,morcovii se taie pe lung in doua si la sparanghel se rupe partea lemnoasa.

Se pun toate legumele in tava se stropesc cu ulei,se adauga condimentele si se amesteca toate cu mana.

Se introduce tava in cuptorul preincalzit la 180 de grade si se lasa la copt circa 30 minute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Legume la tava" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Varza (murata) calita