Legume mexicane cu snitel de soia de post

de PopaAngela in Mancaruri de post, 24 Mar 2019 | 2416 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 de g de amestec de legume mexicane congelate 
  • 2 cepe potrivite 
  • 100ml de ulei 
  • 100 ml de apa 
  • 1 conserva de porumb dulce - optional 
  • sare 
  • piper dupa gust 
  • un pachet de snitele de soia de 100 de gr 
  • faina 3 linguri 
  • mustar 3 linguri 
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Legume mexicane cu snitel de soia de post:

Se pune uleiul la incins, apoi se pune ceapa taiata solzisori ca sa se caleasca putin, amestecam, apoi punem  legumele congelate in tigaia cu  ceapa calita, apoi punem si apa, sare, piper si acoperim.  Dam  la foc mic si lasam la inabusit  20 - 30  min, iar la urma, cine doreste, poate sa puna si o conserva de porumb dulce peste toate si sa le amestece impreuna. 

 Intr-o oala de 2 l punem apa la fiert, cand clocoteste, punem snitelele de soia in oala in care am presarat  si putina sare, lasam sa fiarba 20 de  minute, apoi le scoatem intr-un ciur si le lasam sa se raceasca, dupa ce s-au racit, facem din 3 linguri de faina si 3 l de mustar o pasta ca de rantas cu putina apa si sare; prajim snitelele racite prin aceasta pasta. Se  pot servi si reci si calde dupa preferinta fiecaruia. 

Pofta buna ! 

Daca ti-a placut reteta noastra "Legume mexicane cu snitel de soia de post" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Mancare de ciuperci pleurotus cu praz