Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.
citeste mai mult
Cea mai usoara si delicioasa cina a fost aceasta. Avem nevoie de 2 tigai si in 20 de minute masa este gata.
Curatam ficatul de pui, il taiem in jumatati, il spalam bine si il scurgem bine.
Intr-o tigaie punem 15 gr unt si cand incepe sa se topeasca punem ficatul de pui. Acoperim cu un capac. Lasam sa se rumeneasca usor pe ambele parti. Inainte de a da jos presaram sare si piper.
Intr-o alta tigaie punem restul de unt si adaugam legumele congelate. Presaram sare si piper si agitam ocazional tigaia pentru a se gati uniform. Daca este nevoie adaugam cateva picaturi de apa. Legumele trebuie sa fie gatite, dar sa ramana ferme.
Servim legumele cu ficatei de pui.
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.
citeste mai mult