Legume umplute gătite la Multicooker

de Panacris in Mancaruri cu carne, 21 Iul 2014 | 5931 vizualizari

 

Dovlecei, roșii și ardei umpluți sunt o minunăție în zilele de vară, mai ales dacă sunt gătite la Multicooker și nu la cuptor, deoarece căldura emanată de acest aparat e minimă;)

 

INGREDIENTE

  • carne tocată amestec vită+porc cca 300 g,
  • dovlecei 2 bucăți,
  • roșii 3 -4 bucăți,
  • ardei grași verzi 2 bucăți,
  • sare iodată,
  • boia de ardei dulce cca 1 linguriță,
  • piper proaspăt măcinat 1 g,
  • orez cu bob rotund cca. 3 linguri,
  • ou 1 bucată.
Portii: 4
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Legume umplute gătite la Multicooker:

Dovleceii se curăță de coajă, se taie în trei bucăți tubulare, ce se curăță de miez și semințe, cu o linguriță, atenție la bază trebuie să mai rămână miez de dovlecel, ca atunci când se va umple cu compoziția e carne, să nu treacă în partea cealaltă. Între timp roșiile și ardeii se spală și se curăță de semințe.Carnea tocată se amestecă energic cu orezul, oul, sare, boia și piper. Legumele curățate se vor umple cu amestecul de carne, apoi se așează în vasul aparatului Multicooker, se căpăcesc cu felii de roșii. Între timp miezul dovleceilor, partea de sus a ardeilor și o roșie, se mixează, se asezonează de sare și piper și se adaugă deasupra legumelor umplute. Aparatul Multicooker, se setează pe progarmul STEW, la 1.30 de minute. După ce timpul de preparare a expirat, aparatul se deconectează de la sursa de curent.

Legumele umplute se servesc fierbinți ca atare sau cu adaos de smântână, acompaniate de pâine preparată în casă ;) 

Daca ti-a placut reteta noastra "Legume umplute gătite la Multicooker" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (17)

Lavinia 1

22.07.2014, 14:34

ce culori frumoase

Panacris 1

22.07.2014, 15:43

Muţumesc pentru aprecieri dragi Bucătăraşi!

mihaelar63 1

23.07.2014, 16:03

Eu doresc, ardeiul , sa-l servesc ,, dezbracat''

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

ieri la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

Tort Red Velvet  sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare

pe 17.05 la 10:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Varza dulce calita cu costita afumata la Philips Multicooker