Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.
citeste mai mult
"Bunatati pentru Craciun"
Intr-o sticla adaugam cafeaua macinata, nessul, pastaia de vanilie despicata in 2, adaugam alcoolul (tuica), inchidem bine capacul, agitam bine sticla.
Punem intr-un loc intunecos sticla timp de 10 zile, agitand in fiecare zi prin rasturnare.
Cu o seara inainte fierbem laptele cu zaharul pana se topeste, adaugam esenta de cafea si lasam sa se raceasca peste noapte.
A 2 zi strecuram alcoolul de cafea cu ajutorul unui tifon, adaugam peste lapte si amestecam bine.
Dam din nou la rece pana a 2 zi cand vom strecura din nou lichiorul prin tifonul pus in 2.
Punem lichiorul in sticla si il pastram la rece, agitam sticla inainte de servire.
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.
citeste mai mult