Lichior de oua

de Sidy in Bauturi, 26 Iul 2011 | 5714 vizualizari

 

Acum daca nu mai e asa cald putem face acest delicios lichior care poate fi pastrat mult timp....

 

INGREDIENTE

  • 3 galbenusuri
  • 300 g zahar
  • 2 pliculete zahar vanilat
  • 1/2 l lapte
  • 250 ml alcool dublu rafinat
  • esenta rom
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Lichior de oua:

Galbenusurile se freaca bine cu zaharul,pina isi dubleaza volumul si se topeste zaharul , apoi se adauga zaharul vanilat, laptele fiert si racit si se amesteca bine pana se topeste tot zaharul.

Punem alcoolul , se amesteca sa se omogenizeze bine,se toarna in sticle(din sticla)si se tin in camara, la rece.

Savurati !

TIPS-URI

1

E bine sa se agite sticlele in fiecare zi si cu cat sta mai mult se ingroase si e mai bun.

Daca ti-a placut reteta noastra "Lichior de oua" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (16)

adry88 1

11.08.2011, 10:23

Panacris 1

11.04.2012, 20:49

Bun, l/am pus pe meniul de Paste!

Sidy 1

12.04.2012, 07:35

Sa vezi cat are sa-ti placa draga Panacris...

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

ieri la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

Tort Red Velvet  sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare

pe 17.05 la 10:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Lichior de oua