Acest Sandwich cu mușchi de vită și gorgonzola este foarte gustos și te cucerește prin savoare și aromă.
citeste mai mult
Cand toata familia mananca ....o faci cu multa placere.
Cele 4 bucati de limba se spala , se curata de grasime si se pun la fiert. Cand furculita intra usor in carne , inseamna ca este fiarta. Se scoate din cratita si se curata de partea alba si aspra. Se lasa sa se raceasca, se taie pe latime ( bucatile sa fie de 1,5 cm grosime).Apa in care a fiert limba nu se arunca. In ea se pune ceapa tocata si se fierba. Cand ceapa este fiarta se adauga bucatile de limba , sucul de rosii si foaia de dafin. Cand a disparut spuma facuta de sucul de rosii se adauga uleiul de masline si maslinele , lasandu-se sa mai dea cateva clocote. La sfarsit se adauga sare, piper si lamaia curatata de coaja si taiata rondele.
1
Maslinele se fierb separat, iar apa in care au fiert se arunca.
2
Eu pun o lingura de ulei la portie.
Acest Sandwich cu mușchi de vită și gorgonzola este foarte gustos și te cucerește prin savoare și aromă.
citeste mai mult