Acest Sandwich cu mușchi de vită și gorgonzola este foarte gustos și te cucerește prin savoare și aromă.
citeste mai mult
Hai sa mai pun si eu cate ceva, sa nu ziceti ca mor de foame :D
Limbile se tin in apa rece inainte de a se incepe prepararea, apoi punem la fiert in apa fierbinte cu sare.
Cand s-au fiert se inlatura pielita, si se curata apoi cu virful unui cutit, incepind din virful limbii. Se taie fasii mici si se pun din nou la fiert, spumandu-se cand este nevoie.
Ceapa taiata marunt se caleste in ulei, apoi adaugam faina si bulionul, amestecand continuu sa nu se faca cocoloase. Stingem cu zeama in care a fiert limba sau cu apa si lasam sa mai fiarba. Adaugam bucatile de limba, vinul, sare, piper si foaile de dafin si maslinele . Lasam sa mai fiarba citeva minute apoi asezam pe farfurie cu felii de lamaie.
Se poate servi cu un pahar de vin alb!
1
daca maslinele sunt sarate,tine-le in apa calda,inainte de a le adauga in mancare.
Acest Sandwich cu mușchi de vită și gorgonzola este foarte gustos și te cucerește prin savoare și aromă.
citeste mai mult