Limba de vita cu masline la slow cooker Crock-Pot

de Bya Ralu in Slow Cooker, 10 Iun 2016 | 5703 vizualizari

COMENTARII (22)

MotanLaOale 1

10.06.2016, 12:42

buna buna

Mutulica 1

10.06.2016, 12:58

mie imi place mult.

Bya Ralu 1

10.06.2016, 12:59

multumesc motan

Bya Ralu 1

10.06.2016, 12:59

ma bucur ca iti place costel

AndrutzaP 1

10.06.2016, 13:03

Bunaaa

Bya Ralu 1

10.06.2016, 13:23

Bunica 1

10.06.2016, 13:34

Bună mâncărica!

Constelatialeu 1

10.06.2016, 13:43

I-ai pus cioroiul limba ?

simona72 1

10.06.2016, 13:46

Si inca una de vita) Buna mancarica!

diaconta 1

10.06.2016, 15:37

Nu stiu cum e limba ca n-am mancat,dar pare a fi gustoasa.
Probabil Oana a lasat 6 ore pe Low.

Bya Ralu 1

10.06.2016, 16:55

multumesc buni

Bya Ralu 1

10.06.2016, 16:55

da cleme ,am cioroi cu limba )

Bya Ralu 1

10.06.2016, 16:55

multumesc simo

Bya Ralu 1

10.06.2016, 16:57

e tare buna si frageda dia ,a avut -o pe functia high si oana ,si eu il setasem pentru 6 ore,dar la un moment dat se lipise sosul pe margine si am gustat de curiozitate si era tare frageda si nu am mai lasat-o

sebirizescu 1

10.06.2016, 18:05

foarte buna a fost

Bya Ralu 1

10.06.2016, 18:09

Gherca Daniela 1

10.06.2016, 19:22

Bya Ralu 1

10.06.2016, 20:20

Catalina L 1

11.06.2016, 17:15

imi place tareeee

Bya Ralu 1

11.06.2016, 20:05

roxana_simona 1

12.06.2016, 23:50

super

Bya Ralu 1

12.06.2016, 23:52

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Dovlecei umpluti gatiti la slow cooker Crock-Pot