Limba de vita in sos

de katty in Vita, 14 Dec 2017 | 7643 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 bucata limba vita
  • 1 ceapa
  • 2 linguri ulei
  • 1 ardei gras rosu
  • 1 lingura pasta de ardei
  • 2 linguri pasta de tomate
  • 3 cartofi
  • 2 catei de usturoi
  • sare
  • piper negru macinat
  • cimbru uscat
  • chili
  • 2 foi de dafin
  • patrunjel verde
Portii: 6
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Limba de vita in sos:

Spalam limba de vita si o punem intr-o oala sub presiune acoperita bine de apa. Fierbem limba 45 minute, apoi o lasam sa se raceasca. Timpul poate varia in functie de cat de moale este limba.

Curatam limba de piele si o taiem felii mai maricele.

In uleiul incins punem ceapa la calit. Cand s-a inmuiat, adaugam usturoiul si pasta de ardei. Punem bucatile de limba si stingem cu zeama strecurata in care a fiert limba. Adaugam foile de dafin, cimbru si mai fierbem cat este nevoie ca limba sa fie aproape moale. Adaugam cartofii, ardeiul gras taiat julien, sare, piper, chili si pasta de tomate si mai fierbem 10 minute.

Servim presarat cu patrunjel verde.

Daca ti-a placut reteta noastra "Limba de vita in sos" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Chiftele la cuptor cu legume si sos marinat