Lime & cheese pudding

de Oana in Dulciuri, 4 Iul 2010 | 4337 vizualizari

 

Un desert extrem de racoritor si foarte aromat!

 

INGREDIENTE

  • 375 g branza de vaci (sau ricotta)
  • 3 oua
  • 60 g unt
  • 2 lingurite coaja de lamaie
  • 60 ml suc lime
  • 350 g zahar fin
  • 30 g faina
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Lime & cheese pudding:

Se mixeaza untul moale cu zaharul adaugat in ploaie si coaja de lamaie. Se adauga apoi treptat cate un galbenus de ou si se mixeaza. Se incorporeaza apoi cate o lingura de branza si una de faina pana se termina toata cantitatea. Eu am folosit 250 g branza de vaci si 125 g crema philadelphia. La final de adauga s suul de lime. Albusurile se bat spuma si se incorporeaza apoi usor cu o lingura, amestecand de sus in jos. Se pune compozitia intr-o forma, iar forma intr-o tava cu apa fierbinte. Se coace la foc mic o ora, pana este inchegata bine.

Daca ti-a placut reteta noastra "Lime & cheese pudding" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (5)

Oana 1

04.07.2010, 19:23

Ma bucur ca va place, dulce-acrisoara, e excelenta!

dentistutza 1

05.07.2010, 18:23

cred ca este delicioasa. felicitari.

janet 1

08.07.2010, 20:29

Imi plac preparatele cu aroma de lamiie! Arata super!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Reteta de preparare a papanasilor (reteta cu numarul 100)