Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.
citeste mai mult
Eu nu-s prea fana paste, imi trag niste macarale cu branza si cam atat. Asta nu inseamna ca nu fac genul asta de mancare. Si cum imi ramasese dintr-un pui pe sticla, am zis ca-i pacat de pieptul si copanul care a ramas. Aveam niste paste numite linguine - pinguine.....si binenteles pentru farfuria mea niste parmezan....
Intr-o oala punem 2 l apa cu sare si lasam sa clocoteasca, apoi punem pastele linguini la fiert.
Separat taiem puiul cubulete mici, punem la incins tigaia wok, adaugam untul si-l lasam sa se topeasca apoi adaugam pasta de tomate, presaram piper si sare dupa gust, adaugam in sos 2-3 linguri din apa in care fierb pastele, la final adaugam carnea de pui si lasam sa fiarba cca 5-6 min la foc mic. Farfuria mea fost doar lingune si parmezan fara numar......iar sosul cu carne l-am mancat separat, ca asa am eu pitici pe creier. Pe cealalta farfurie am asezat linguinele ca un cuib, am presarat putin parmezan si-n mijloc am pus sosul cu pui. Gata cina si astept ''specialistii'' in paste care sa spune verzi si uscate cum ca nu-i ok, de parca eu mananc cum vor unii si altii, eu mananc cum vreau eu dupa gusturile mele si ale familiei mele.
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.
citeste mai mult