Linte cu carnati

de Bya Ralu in Porc, 30 Noi 2015 | 6257 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1/2 punga de linte verde
  • 1 bucata carnat taranesc
  • 1 ceapa alba
  • 1 morcov
  • 2 linguri de bulion
  • ulei
  • vegeta/piper
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Linte cu carnati:

Lintea se pune in apa rece,se clateste si se strecoara.

Carnatu se prajeste intr o tigaie cu ulei.Cand e gata se scoate pe o farfurie.

Lintea se pune cu apa multa si sare intr-o cratita sa fiarba circa 30-40 minute.

Cand e gata se scurge de apa.

Ceapa se toaca marunt,morcovul rondele si se pun la calit peste uleiul in care am prajit carnatul.

Se pune lintea intr-o cratita putin ulei de masline,legumele calite, condimentele si carnatul taiat felii, se acopera cu apa si se lasa sa fiarba pentru 10-15 minute, pana se fierb legumele. La sfarsit se adauga si bulionul cu putina apa.

Se serveste cald

Daca ti-a placut reteta noastra "Linte cu carnati" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (22)

miki_a 1

02.12.2015, 13:00

Foarte bunuuunaaa!!!!

Bya Ralu 1

02.12.2015, 15:44

multumesc ela

Gicuta 1

03.12.2015, 08:54

tare buna!

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Linte cu carnati cabanos