Lipie

de Irina in Piine, 23 Sep 2009 | 11130 vizualizari

 

I-a venit si ei randul, in sfarsit.

 

INGREDIENTE

  • 170 ml lapte
  • 1 lgt sare
  • 280 g faina alba
  • 1 lgt drojdie uscata
  • 1 galbenus de ou(pentru uns lipiile)
Portii: 4
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Lipie:

Masina de paine amesteca ingredientele. Se scoate aluatul si se imparte in doua. Se formeaza doua lipii, se asaza in tavile speciale si se ung cu ou. Urmeaza coptul si ... gata!

Daca ti-a placut reteta noastra "Lipie" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola
citeste mai mult
Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Chifle impletite a la Elisa