Lipie umpluta cu mozzarela, kaizer si ceapa verde

de Sim0na in Sandvisuri, 17 Oct 2012 | 8935 vizualizari

 

Asta am papat eu in aceasta seara... binenteles ca nu singura :)

 

INGREDIENTE

  • 2 lipii libaneze
  • 150 g mozzarella Delaco
  • 100 g kaizer
  • 1 fir ceapa verde
  • busuioc uscat
  • sare
  • piper alb
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Lipie umpluta cu mozzarela, kaizer si ceapa verde:

In tigaia de clatite (sau o alta tigaie incapatoare) am prajit pentru 1 minut una din lipii. Deasupra am pus rondelele de mozzarela, kaizerul si ceapa taiata rondele. Am condimentat cu busuioc, sare si piper. Deasupra am pus si cealalta lipie, am mai lasat cateva secunda, si am intors pentru a se praji putin si cealalta lipie. Am mai lasat 1 minut, apoi am scos lipia din tigaie.

Am taiat-o in 4 si am papat-o pe nerasuflate!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Lipie umpluta cu mozzarela, kaizer si ceapa verde" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (22)

adry88 1

18.10.2012, 08:55

yammy!

Sim0na 1

18.10.2012, 09:57

Ce ma bucur ca va place... Mai am in frigider niste lipii, deci mai fac cateva portii sa ajunga la toata lumea
Va si va pe toti!

Bya Ralu 1

22.01.2013, 20:22

bune

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Sandvis cu parizer din piept de pui si bunatati Delaco