Lipii - surpriza

de Toamna07 in Mancaruri cu carne, 14 Feb 2013 | 8717 vizualizari

 

Sa preparam ceva rapid,gustos si satios!:)

 

INGREDIENTE

Ingrediente:

  • 6 lipii mici
  • 1 kg carne porc (pulpa sau spata)
  • ardei copti (6 bucati)
  • 4 rosii
  • cascaval
  • 1 legatura ceapa verde
  • 3 catei de usturoi
  • 100 g unt
  • sare,piper si cimbru
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Lipii - surpriza:

Carnea o spalam bine,o stergem si o asezonam cu sare,piper si cimbru.Apoi o taiem in felii groase si o punem la rumenit, in unt,la foc mediu,intr-o tigaie antiaderenta acoperita cu capac.Se intoarce din cand in cand pana este gata. O scoatem pe un tocator si o feliem subtire. Peste ardeiul copt (eu am avut ardei copt si congelat de asta vara) am pus sare si un mujdei frecat  din usturoi zdrobit cu sare si zeama de lamaie. Legumele le-am spalat si le-am taiat in fasii,peste care am pus putina sare. Cascavalul l-am taiat sub forma de betisoare lungi. Repartizam aceste ingrediente pe lipii,le rulam si le fixam cu scobitori. Lipiile umplute se pun intr-o tava acoperita cu folie de aluminiu,la cuptor preincalzit pentru 10 minute.   Serviti-le calde,sunt deosebite,o sa vedeti !
 

Daca ti-a placut reteta noastra "Lipii - surpriza" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Cartofi umpluti la cuptor