Macrou prajit

de MotanLaOale in Peste, 6 Mar 2011 | 12393 vizualizari

 

Toata lumea mananca zilele astea peste asa ca nu am rezistat nici eu

 

INGREDIENTE

  • 4 macrouri
  • faina
  • sare
  • boia dulce
  • ulei pt prajit
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Macrou prajit:

Pestele se curatza si se taie bine.

se presara cu sare si se lasa sa isi ia cata ii trebuie

Faina se amesteca cu putina boaia pentru culoare.

Peste se tavaleste prin faina si se pune la prajit in uleiul incins

Se intoarce pe ambele partzi pana se rumeneste frumos

Se manaca cu mamaliga si musdei de usturoi.

Pofta Buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Macrou prajit" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

ieri la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

Tort Red Velvet  sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare

pe 17.05 la 10:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Peşte marinat la grătar cu sos de portocale