Macrou prajit

de Adele in Peste, 24 Mai 2015 | 5692 vizualizari

 

Am gasit macrou(de fapt nu stiam ca e macrou ,dar traiasca google :)) ) proaspat si cum nu am mai mancat de o viata peste prajit in malai ..hmmmmm :X Si mai vazusem si pe la Cleme asa ca :vazut,placut,facut :D

 

INGREDIENTE

  • 1 macrou proaspat .
  • faina de malai.
  • sare.
  • piper.
  • ulei pentru prajit.
  • garnitura:
  • mamaliga.
  • mujdei de usturoi( optional)
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Macrou prajit:

Pestele ( al meu era curatat de la pescarie )se spala si se curata de oase ,se portioneaza si se aseaja pe  farfurie se condimenteaza cu sare si piper ,se pune intr-un vas faina de malai se trece pestele presand bine pe ambele parti,se prajeste in ulei fierbinte pana se rumeneste foarte bine.

Se serveste cald alaturi de mamaliga si mujdei de usturoi (eu nu am avut) .Pofta buna!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Macrou prajit" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

ieri la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

Tort Red Velvet  sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare

pe 17.05 la 10:38

Reteta Simpla si Delicioasa de Mousse de Ciocolata din 2 Ingrediente

pe 16.05 la 23:00

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Peste marinat