Madeleines cu somon afumat si paprica

de Sylvia in Aperitive / Garnituri, 10 Feb 2012 | 3475 vizualizari

 

Va prezint niste madlene sarate foarte gustoase si usor de facut. Imi cer scuze ca in ultima vreme nu am mai gasit timpul necesar sa postez retete, sunt intr-o perioada in care invat si lucrez foarte mult ;) dupa ce o sa termin de invatat cum sa gatesc va povestesc si voua .

 

INGREDIENTE

  • Avem nevoie de :
  • 60 grame de somon afumat,
  • 40 grame unt,
  • 60 grame de faina,
  • 2 lingurite de praf de copt,
  • un ou,
  • 40 ml lapte,
  • 20 grame de cascaval ras,
  • 2 lingurite de cafea de paprika,
  • marar verde ,
  • o lingura de ulei de masline,
  • sare si piper proaspat macinate.
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Madeleines cu somon afumat si paprica:

Se taie cubulete somonul si se amesteca intr-un vas mare de plastic toate ingredientele ( untul trebuie sa fie moale). Se amesteca bine cu un tel rotund pana la omogenizarea completa . Se adauga cate o lingurita plina din compozitie in tava de madlene, preferabil este ca tava sa fie rece si tapetata cu unt si faina.

Se coc in cuptor la 170-180 de grade timp de 10-12 minute, timpulpoate varia in functie de cuptor.

Daca ti-a placut reteta noastra "Madeleines cu somon afumat si paprica" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (25)

mihaelar63 1

14.02.2012, 13:22

Un deliciu by Sylvia
Sambata trecuta am ,, intrat '' la tine si m-am intrebat ,, oare Sylvia '' nu e acasa ? ''

mena29 1

22.03.2012, 21:41

Sylvia 1

15.04.2012, 09:25

Hristos a Inviat ! Multumesc mult de vizita si laude, din pacate ajung tare greu si rar la calculator in perioada asta dar recuperez eu dupa 30 mai.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Briose cu branza