Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.
citeste mai mult
Acesta maioneza poate fi considerata si dietetica daca se foloseste putin ulei.
Amidonul se dizolva in 5 linguri de apa, iar restul pana la 200 ml se pun la fiert. Cand apa s-a fiert se pune peste amidonul dizolvat , putin cate putin, pana se incorporeaza si apoi se pune amestecul la loc pe foc, pana se ingroase. Dupa ce s-a ingrosat se i-a de pe foc si se lasa la racit.
Dupa ce s-a racit se adauga o lingura de mustar si ulei, ca la o maioneza normala.
1
ca sa se raceasca mai repede amidonul, il punem intr-un vas de ceramica sau punem oala in care l-am fiert in alta oala cu apa rece.
2
se adauga apa calda peste amidon si nu invers ca sa nu facem cocoloase.
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.
citeste mai mult