Maioneza din gris

de Michelle in Vegan / Raw vegan, 8 Ian 2010 | 9224 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 200 ml lapte soia(se poate face si cu lapte de vaca sau apa)
  • 2 lg gris
  • 2 lg lapte soia
  • sare
  • zeama de la o lamaie
  • 300 ml ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Maioneza din gris:

Laptele se amesteca cu grisul si se pune la fiert,mestecand pana se omogenizeaza
Se lasa la racit,apoi se adauga cele 2 lg de lapte,apoi se amesteca cu mixerul si se adauga uleiul(nu tot odata)
Zeama de lamaie,sare dupa gust


Daca ti-a placut reteta noastra "Maioneza din gris" nu uita sa-i faci un review.
 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Reteta de sandwich cu salata de oua si somon afumat