Mamaliga cu branza la cuptor

de Laly in Aperitive / Garnituri, 30 Iul 2010 | 12219 vizualizari

 

Am vazut aceasta reteta la tv.Mi s-a parut interesanta,asa ca am prestato.Este foarte gustoasa.

 

INGREDIENTE

  • malai
  • apa
  • sare
  • kaizer
  • branza telemea
  • 1/2 lingura unt
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mamaliga cu branza la cuptor:

Facem o mamaliguta mai moale.

Kaizerul il taiem feliute subtiri si il prajim pana devine rumen.Radem branza pe razatoarea cu ochiuri mari.

Ungem cu un unt un vas de yena,sau ce forma avem.

Punem un rand de mamaliga unul de branza,mamaliga,branza si ultimul strat mamaliga.Adaugam kaizerul prajit desupra si introducem la cuptor pentru 10 minute.

Se serveste calda.

Daca ti-a placut reteta noastra "Mamaliga cu branza la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert la pahar cu ciocolata, banane , alune

pe 18.05 la 22:00

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

pe 18.05 la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Clatite umplute cu ciuperci si crema de branza cu spanac