Mamaliga la cuptor

de aalliinnaa07 in Aperitive / Garnituri, 14 Noi 2012 | 4569 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 200 g faina de malai
  • 300 ml apa
  • sare
  • 2 carnati
  • 100 g branza sarata
  • 2 oua
  • unt
  • smantana
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mamaliga la cuptor:

Se face o mamaliga, nu foarte tare.

Carnatii se taie cuburi si se prajesc in unt. Se ia o tava si se unge cu unt, se agauga un strat de mamaliga, peste se pune carnatul prajit si branza sarata si se acopera cu alt strat de mamaliga. Deasupra se pune 1 ou batut cu putina smantana si se da la cuptor pana se intareste oul deasupra.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Mamaliga la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Budinca de mamaliga