Mamaliguta cu branza

de pity19 in Peste, 7 Oct 2014 | 3093 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 l apa
  • un bol malai
  • sare
  • 3 pesti mici
  • piper
  • 200 gr branza sarata de vaca
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mamaliguta cu branza:

  1. Punem apa la fiert cu un praf de sare ;
  2. Cand apa clocoteste adaugam incet , incet malai , amestecand continuu , pana cand devine mai groasa mamaliga ;
  3. Dam mamaliga deoparte de pe foc , sfarmam branza peste , condimentam dupa gust , punem la foc mic si amestecam timp de 5 minute ; Luam de pe foc ;
  4.  Punem in mijloc la mamaliga 2 linguri de smantana grasa ;
  5. Pestele il punem la fiert la foc mediu ; Cand acesta a fiert , condimentam si punem peste mamaliguta ;
  6. Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Mamaliguta cu branza" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

pe 31.05 la 19:50

Prajitura cu capsuni - 1 iunie- copilarie

pe 31.05 la 13:34

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

pe 31.05 la 10:49

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Mamaliguta cu branza, oua si carnati in vas de lut