Mamaliguta cu trei branzeturi si friptura

de mihaelar63 in Mancaruri cu carne, 16 Ian 2011 | 6130 vizualizari

 

Din seria ,, nimic nu se pierde''.
De sarbatori avem tendinta sa gatim cantitati mai mari de carnuri ,, sa ai - daca cade cineva-'' M-am trezit cu friptura de porc la cuptor in plus + ceva branzeturi .

 

INGREDIENTE

  • 500 gr faina malai
  • 500 gr friptura porc la tava
  • sare
  • telemea
  • cas afumat
  • mozarella
  • castraveciori murati
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mamaliguta cu trei branzeturi si friptura:

 Din faina de malai+ apa + sare  se face o mamaliguta .

 Intr-o tava teflonata se pune friptura taiata fasii , alternandu-se cu straturi de mamaliguta si branzeturi rase .

 Nu e nevoie de ulei , grasimea de la friptura e suficienta .

  Se da tava la cuptorul incins  sa se rumeneasca 15 minute .

  Se rastoarna mamaliguta pe un platou se razuieste putina mozarella  si se serveste aburinda  cu castraveciori murati .

TIPS-URI

1

Toata familia se   aseaza deodata la masa ,sa nu ramana careva pe dinafara , fara portie ,  se mananca de nu te poti opri de nu te poti opri !!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Mamaliguta cu trei branzeturi si friptura" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Saramura din cap de piept