Mancare de fasole pastai la Multicooker

de AdyNA_RadU in Mancaruri de legume, 28 Iul 2014 | 7178 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg fasole verde pastai
  • 3-4 rosii
  • 2 cepe
  • 5 catei usturoi
  • Patrunjel
  • 2-3 linguri Ulei
  • Sare dupa gust
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mancare de fasole pastai la Multicooker:

Am conectat Multicookerul la sursa de curent si am pus in oala mare aproximativ 500 ml apa.Am selectat BOIL  si am asteptat ca apa sa inceapa sa fiarba .Intre timp am ales fasolea,  am rupt-o in 2-3 iar cand apa a inceput sa fiarba am spalat fasolea  si am pus-o in apa cu putina sare.Cand apa a inceput sa fiarba Multicookerul s-a setat automat pe 30 minute.Am lasat fasolea sa fiarba 30  de minute insa fiind cam multa (1 kilogram) am mai setat inca odata BOIL si am mai lasat-o inca  15 minute .Intre timp am tocat ceapa si am facut pasta de rosii la blender.Cand a fost gata, am scurs fasolea intr-un castron.In oala multicooker am  pus 2-3 linguri de ulei si am setat FRY pentru 20 minute.Dupa 2-3 minute am pus ceapa si cu 7 minute inainte pasta de rosii si usturoiul taiat.  Am pus si fasolea si am setat STEW pentru 20 minute.La final am pus patrunjelul tocat.

TIPS-URI

1

La 1 kilogram de fasole verde oala era destul de plina, de aceea va recomand sa puneti mai putina fasole

Daca ti-a placut reteta noastra "Mancare de fasole pastai la Multicooker" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Quiche Lorraine (reteta Multicooker)