Mancare de mazare cu carne de porc

de Pasiune pentru bucatarie in Porc, 21 Iun 2011 | 19569 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 conserva de mazare(820 g)
  • 1 morcov
  • 2 cepe
  • 1 ardei galben
  • 1 ardei rosu
  • 1/2 dovlecel
  • 2 linguri faina
  • 1 conserva rosii decojite
  • patrunjel
  • sare,piper
  • 400 g carne de porc

 

Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mancare de mazare cu carne de porc:

Carnea se feliaza si se prajeste in ulei incins,se scoate si se pastreaza la cald.

Legumele se taie cubulete si se calesc in putin ulei,apoi se pune faina si se amesteca.

Se stinge cu apa si se adauga mazarea scursa si spalata.

Se fierb legumele 25-30 minute si daca sunt fierte se adauga rosiile pasate si carnea si se fierbe pana scade sosul.

Se condimenteaza si se asezoneaza cu patrunjel.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Mancare de mazare cu carne de porc" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Mancarica de mazare cu galuste