Mancare de mazare cu carne de porc

de Bya Ralu in Porc, 23 Oct 2013 | 3708 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 conserve de mazare
  • carne de porc
  • 1 ceapa alba
  • 2 morcovi
  • 2 catei de usturoi
  • 1/2 cutie rosii cuburi
  • 50 ml vin rose
  • sare/piper
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mancare de mazare cu carne de porc:

Carnea de porc se taie cuburi.

Ceapa o taiem marunt si o punem la calit in ulei de masline,adaugam si morcovii taiati rondele si carnea cuburi.

Se stinge cu vinul rose,se lasa pana scade zeama.

Se adauga mazarea si 2 pahare de apa si se lasa la foc mic sa fiarba cu un capac deasupra.

Cand e aproape gata se pune usturoiul taiat feliute si rosiile cuburi,se mai lasa 10 minute dupa care se poate servii.

 

TIPS-URI

1

Suplimentar se poate adauga marar tocat marunt

Daca ti-a placut reteta noastra "Mancare de mazare cu carne de porc" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

pe 31.05 la 19:50

Prajitura cu capsuni - 1 iunie- copilarie

pe 31.05 la 13:34

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

pe 31.05 la 10:49

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Cotlet de porc cu mazare