Mancare de mazare cu ceafa de porc

de Raisha in Porc, 16 Oct 2013 | 7812 vizualizari

 

Desi este o mancarica simpla, este gustoasa si atunci cand nu ai mult timp la dispozitie o poti prepara rapid. Incearca si tu !

 

INGREDIENTE

  • mazare conserva 800 g
  • carne ceafa de porc 300 g
  • ceapa 1-2 buc
  • morcovi 1 buc
  • ardei capia 1 buc
  • pasta de tomate
  • ulei
  • sare, piper
  • boia de ardei dulce
Portii: 3
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mancare de mazare cu ceafa de porc:

Carnea se spala, se portioneaza, se rumeneste usor in tigaie in putin ulei.

Ceapa, morcovul si ardeiul capia se adauga peste carne si se calesc cateva minute.

Se adauga o canita de apa sa acopere mancarea si se lasa sa fiarba la foc mic pana este gata carnea, aproximativ 45 minute, amestecandu-se din cand in cand.

La final se adauga mazarea din conserva care este deja fiarta si se incorporeaza.

Pasta de tomate o desfacem cu putina apa, o turnam deasupra si amestecam.

Condimentam cu sare, piper si boia de ardei dupa gust. 

Mai lasam putin pe foc pana da 2-3 clocote si putem servi.

Pofta buna! 

Daca ti-a placut reteta noastra "Mancare de mazare cu ceafa de porc" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola, bun de te lingi pe degete!

citeste mai mult
Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Mazare cu carne afumata si carnati