Mancare de mazare verde

de MotanLaOale in Mancaruri de legume, 20 Mai 2019 | 5935 vizualizari

 

"Retete pentru mese in familie"

 

INGREDIENTE

  • 450 g mazare verde
  • 1 ceapa mare
  • 2 morcovi
  • 1/2 ardei rosu
  • 1/2 ardei verde
  • 200 g rosii taiate in bulion
  • 50 ml ulei
  • 1 legatura marar
  • 3-4 foi de dafin
  • 1 lingurita boia
  • piper
  • sare
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mancare de mazare verde:

Ceapa si morcovii se curata, se toaca si se pun la calit in ulei.

Se calesc 2-3 minute dupa care se pune putina apa, iar cand fierbe se adauga si ardeiul si se fierbe 10-15 minute.  

Se pun foile de dafin, boiaua, piper si sare.

Se pune mazarea, se completeaza cu apa si se fierbe 20-25 minute pana este fiarta mazarea.

Se adauga pasta de tomate, se mai fierbe 5 minute si se scot foile de dafin.

Mararul se toaca marunt, se adauga in mancare si se mai fierbe putin.

Se potriveste de sare si este gata.

Pofta Buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Mancare de mazare verde" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

ieri la 14:48

Reteta Simpla si Delicioasa de Mousse de Ciocolata din 2 Ingrediente

pe 16.05 la 23:00

Feta saganaki - Rețeta de aperitiv grecesc

pe 16.05 la 13:49

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Mancare de linte