Mancare de mazare verde cu praz si telina

de mihaelar63 in Mancaruri de post, 16 Mai 2012 | 6067 vizualizari

 

O mancarica excelenta pentru zilele de post sau in cele in care te-ai saturat de atata carne .

 

INGREDIENTE

  • 500 gr mazare
  • 1 ceapa
  • 1 buc mica praz
  • 1 buc telina [200 gr]
  • 1 lingura pasta ardei
  • 1 lingura pasta rosii
  • 1 tija marar
  • 50 ml ulei
  • 1 lingura zahar
  • sare
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mancare de mazare verde cu praz si telina:

  1. Curatati si spalati legumele .
  2. Caliti usor in ulei ceapa tocata marunt , prazul rondele si telina cuburi .
  3. Adugati pasta de ardei si cea de rosii. Amestecati si puneti mazarea si apa cat sa o acopere .
  4. Fierbeti sub capac cu adaus de sare si zahar + tija de marar .

TIPS-URI

1

Daca sunteti in criza de timp , apelati cu incredere la mancarea de mazare .

2

Pt carnivori puteti adauga piept de pui sau carnaciori .

Daca ti-a placut reteta noastra "Mancare de mazare verde cu praz si telina" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Tocanita de ceapa cu praz