Mancare de pastai cu ciolan

de Rahela Velicu in Mancaruri de legume, 10 Iun 2019 | 1854 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • carnea de pe un ciolan de porc
  • 500 g pastai galbene
  • 1 ceapa
  • 3 linguri pasta de tomate
  • 50 ml ulei
  • marar
  • sare
  • piper
Portii: 6
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mancare de pastai cu ciolan:

Taiem felii carnea de pe ciolan si o punem la fiert pentru 40-50 de minute.

Pastaile le fierbem pentru 30 de minute.

Calim ceapa tocata marunt in ulei, adaugam carnea fiarta si lasam pe foc pentru 10-15 mnute.

 Adaugam pasta de tomate si o cana de apa, mai lasam 10 minute, apoi adaugam pastaile fierte.

 Acoperim cratita si lasam sa se gateasca inca 15-20 de minute.

 Potrivim de sare si piper si adaugam mararul tocat.

Pofta buna!

TIPS-URI

1

Se poate fierbe si ciolanul intreg, apoi se taie carnea si se adauga in mancare.

Daca ti-a placut reteta noastra "Mancare de pastai cu ciolan" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Fasole verde cu piept de porc si rosii