Mancare de pastai verzi cu piept de pui

de madab in Mancaruri de legume, 28 Ian 2015 | 3247 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 600g pastai verzi
  • 10 catei usturoi
  • 200g piept pui
  • 1 lingurita piper
  • 1 lingurita boia de ardei iute
  • sare
  • marar
  • patrunjel
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mancare de pastai verzi cu piept de pui:

Pastaile le curati de codite  si le speli. Tai cubulete mai mari 6 catei usturoi si ii pui in cratita incinsa. Peste se pun pastaile si apa ca sa fiarba. Le amesteci  din cand in cand. In timp ce fierb se pune boiaua , piperul , sarea , mararul si patrunjelul. Lasi sa mai fiarba si cand e aproape gata mai pui si ceilalti catei de usturoi dar taiati marunt.

In timp ce se fac pastaile , am facut si pieptul de pui. L-am pus in tigaie si l-am lasat sa se fragezeasca si sa se rumeneasca  pe ambele parti. Cand pastaile au fost gata s-a facut si pieptul de pui. Ca desert in seara aceasta am mancat cremsnit facut de mine , desigur .

Pofta buna !

Daca ti-a placut reteta noastra "Mancare de pastai verzi cu piept de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pastai galbene, cu smantana si usturoi