Mancare de post

de Bya Ralu in Mancaruri de post, 18 Mar 2016 | 4214 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 dovlecel zucchini
  • 1/2 ceapa rosie
  • 1 buc praz
  • 1 morcov
  • ulei de masline
  • apa
  • vegeta/piper
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mancare de post:

Ceapa se toaca marunt,se pune in ulei de masline la calit.

Se adauga dupa cateva minute morcovul taiat rondele.

Dovlecelul zucchini il spalam bine si il taiem rondele.

Punem si prazul taiet feliute,condimentele si apa cat sa acopere,se lasa la foc potrivit sa fiarba bine legumele.

Cam in 15 minute sunt gata.

Poate fi un pranz rapid si delicios,sau o cina.

Daca ti-a placut reteta noastra "Mancare de post" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

pe 31.05 la 19:50

Prajitura cu capsuni - 1 iunie- copilarie

pe 31.05 la 13:34

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

pe 31.05 la 10:49

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Tocana de vinete cu legume