Mancare de praz cu limba si masline

de madi_marin in Porc, 13 Oct 2019 | 3346 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 bucăţi limbă de porc
  • 6 fire de praz (mai mici)
  • 2 căţei de usturoi
  • 100 g măsline negre uşor sărate
  • 1 lingură pastă de tomate
  • 2 linguri sos de ardei gras
  • sare
  • piper
  • 1 legătură de mărar
  • ulei
Portii: 4
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mancare de praz cu limba si masline:

Limba se pune la fiert în apă cu sare.

Se ia spuma de câte ori e nevoie.

Se lasă să fiarbă cca.1 ora şi jumătate, adăugând apă când scade.

Se scoate la răcit şi se curăţă de pieliţă.

Se taie bucăţele.

Prazul tăiat rondele subţiri se căleşte în puţin ulei, apoi se adauga carnea, usturoiul tocat, măslinele şi apă cât să acopere totul.

Se fierbe la foc mic cam 30 de minute, după care se adauga sosul de ardei, pasta de tomate, sare (dacă mai este nevoie ) , piper după gust şi mărarul tocat.

Se mai ţine vasul pe foc 5 minute.

Poftă bună!

Daca ti-a placut reteta noastra "Mancare de praz cu limba si masline" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Mâncare de măsline cu carne