Mancare de praz cu masline

de AndreeaMaria in Mancaruri de post, 10 Apr 2011 | 4768 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 fire de praz
  • 200 g masline negre
  • o ceapa mare
  • 3 linguri de bulion
  • o legatura de marar
  • sare,piper,knorr legume dupa gust 
  • ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mancare de praz cu masline:

Se spala si se taie prazul in bucati de ~2cm si se pune la fiert.

Maslinele se oparesc pt 10 minute intr-un vas separat.

Intr-o cratita se adauga 3-4 linguri de ulei si se caleste ceapa;

se pune si prazul aproape fiert si lasam sa se caleasca 2 minute.

Adaugati apa in care a fiert prazul,cat sa acopere ceapa si prazul.

Se adauga apoi 3 linguri de bulion si maslinele fierte.

Se potriveste de sare si piper si se adauga mararul tocat marunt.

Daca ti-a placut reteta noastra "Mancare de praz cu masline" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (11)

mada2704 1

14.04.2011, 15:18

delicios am facut aseara si sotul meu mai k s-a lins pe degete

AndreeaMaria 1

15.04.2011, 13:51

@mada2704 e o reteta simpla si gustoasa

Oana 1

15.04.2011, 14:39

Ce-mi place mancarica asta

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert la pahar cu ciocolata, banane , alune

pe 18.05 la 22:00

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

pe 18.05 la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

Tort Red Velvet  sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare

pe 17.05 la 10:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Mancare de praz, cu masline, ceapa si rosii