Mancare de pulpe de pui cu ardei copt

de MotanLaOale in Pui, 9 Noi 2020 | 5662 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 pulpe de pui
  • 5 cepe
  • 800g ardei copt curatat
  • 400g rosii taiate in bulion
  • 5-6 catei usturoi
  • 1 legatura de marar
  • 50 ml ulei
  • vegeta
  • boia
  • piper
  • sare
Portii: 3
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mancare de pulpe de pui cu ardei copt:

Pulpele se curata, se spala, se lasa la uscat, se presara cu vegeta, piper, boia, sare.

Intr-o cratita se pune uleiul si cand este incins se pun pulpele si se prajesc putin pe ambele parti.

Se scot pulpele, se adauga ceapa curatata si taiata marunt si se caleste 5 minute.

Se presara vegeta, piper, boia.

Se pun pulpele, se adauga apa si se lasa la fiert 25-30 minute.

Se scot pulpele, se adauga ardeii copti si rosiile taiate in bulion.

Se pun pulpele la loc si se mai fierbe 2 minute.

Se introduce in cuptor pentru 25-30 minute.

Se scot pulpele, se adauga mararul tocat marunt si usturoiul taiat marunt.   Se pun pulpele la loc, se potriveste de sare si mai tine in cuptor 5 minute.

Se serveste calda.

Pofta Buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Mancare de pulpe de pui cu ardei copt" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios.

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Chiftele de pui in sos de smantina cu ciuperci si mamaliga