Mancarica cu naut si rosii

de Catalina L in Mancaruri de post, 1 Mai 2020 | 5548 vizualizari

 

O reteta simpla, ideala in perioada de post caci nautul este consistent si satios.
https://www.blogulluicatalina.com/2020/05/mancarica-cu-naut-si-rosii-insulele.html

 

INGREDIENTE

  • 400 g de naut in conserva/borcan spalat si scurs
  • 300 g de sos de rosii de casa
  • 3 linguri ulei
  • 1 ceapa verde
  • 1 catel de usturoi
  • 1/2 lingurita pudra de chimen
  • 1/2 lingurita de curcuma
  • 1/2 lingurita de boia de ardei
  • 2 linguri de ghimbir proaspat ras
  • piper
  • verdeata proaspata
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mancarica cu naut si rosii:

Incalziti uleiul intr-o oala. Adaugati ceapa tocata si usturoiul zdrobit si reveniti.

Puneti condimentele si amestecati.

Adaugati nautul, sosul de rosii si 100 ml de apa fierbinte.

Lasati sa fiarba impreuna 15- 20 de minute pana cand apa scade si mancarica se-ngroasa.

Adaugati ghimbirul ras, amestecati.

Puneti verdeata la sfarsit .

Serviti-o simpla cu mamaliga / paine lipie sau ca garnitura la un fel de carne, peste.

Daca ti-a placut reteta noastra "Mancarica cu naut si rosii" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Mancare de naut cu zucchini