Mancarica de cartofi cu dovlecei si salam

de vero_closca in Mancaruri cu carne, 12 Iul 2010 | 7828 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg cartofi
  • 2 dovlecei
  • 1 ceapa
  • 1 lingura pasta de tomate
  • 300g salam
  • 2 linguri ulei
  • sare
  • piper
  • patrunjel verde
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mancarica de cartofi cu dovlecei si salam:

se curata legumele si se spala.ceapa se toaca marunt si se pune sa se caleasca in ulei apoi se adauga cartofii taiati cuburi sau felii ,se calesc putin apoi se adauga si dovleceii taiati dupa preferinta.se toarna apa fierbinte cat sa le acopere si se fierb la foc mediu.cand sunt patrunse se adauga pasta de tomate diluata cu putina apa fierbinte,sare si piper dupa gust si salamul taiat cuburi si prajit separat. se serveste cu patrunjel verde tocat fin deasupra.

pofta mare!

Daca ti-a placut reteta noastra "Mancarica de cartofi cu dovlecei si salam" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (3)

lia maria 1

12.07.2010, 16:15

o mancarira rapida si buna

vero_closca 1

12.07.2010, 17:03

foarte rapida...si te scoate din impas cand nu mai stii ce sa gatesti. si e si destul de economa!

Bucataras Medi 1

13.07.2010, 10:12

wow...........cat de bine arata ..........5 furcu..............

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola
citeste mai mult
Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Cotlet de porc la cuptor pe pat de legume