Mancarica de cartofi si dovlecei

de Irinukaaa in Mancaruri de post, 13 Iul 2014 | 3429 vizualizari

 

O mancarica pe cat de simpla de facut, pe atat de buna de mancat!

 

INGREDIENTE

  • 3—4 cartofi
  • 2—3 dovlecei
  • 2 morcovi
  • O ceapa
  • Un catel de usturoi
  • 3 rosii
  • 1 ardei rosu
  • 1 ardei verde
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mancarica de cartofi si dovlecei:

Se pune in oala Multicooker putin ulei cu apa (3/4 ulei si 1/4 apa), si se adauga ceapa tocata marunt, selectand programul „fry“.

Dupa ce se rumeneste putin ceapa, se adaga morcovii taiati rondele subtiri, ardeii taiati cubulete mici si se mai lasa cateva minute sa se inmoaie.

Se adauga o cana de apa si se selecteaza programul „stew“ pentru 50 minute. Dupa 10 minute adaugam cartofii si dovleceii taiati si ei cubulete. Dupa inca 30 minute punem sare dupa gust si rosiile pasate la blender.

La sfarsit adaugam marar tocat marunt!

Pofta buna.

 

 

TIPS-URI

1

Se poate face si varianta cu carne. Este si ea foarte buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Mancarica de cartofi si dovlecei" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aripioare tavalite-n fulgi de porumb

ieri la 20:44

Spaghete cu sos gorgonzola și nuci

ieri la 12:36

Coșulețe aperitiv cu ciuperci și gorgonzola

ieri la 12:20

Salata Caprese reteta de salata delicioasa si racoritoare din bucataria italiana

ieri la 09:22

Ciorba cu carne de pui ( asa cum imi place mie )

pe 05.06 la 15:09

TOP
utilizatori

Miha

2712 puncte

oanapl

1110 puncte

Rocsi

622 puncte

mihaelar63

206 puncte

vasimur

150 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
A 78-a aniversare a Republicii Italiene sărbătorită printr-o recepție cu bun gust la București
citeste mai mult
A 78-a aniversare a Republicii Italiene sărbătorită printr-o recepție cu bun gust la București
RETETA RECOMANDATA
Mancare de post cu naut