Mancarica de mazare cu galuste

de Lau in Porc, 8 Iul 2011 | 5334 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 cutie mare mazare
  • 2 rosii
  • 2 ardei
  • 1 ceapa
  • marar
  • patrunjel
  • sare
  • 300 g apa
  • piper
  • 2 linguri pasta de tomate
  • 500 g pulpa de porc
  • 1 ou
  • 7 linguri gris
  • 3 linguri ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mancarica de mazare cu galuste:

Se spala carnea si se pune la fiert in apa cu sare,dupa care o prajim pe ambele parti

Curatam ceapa,o tocam si o calim putin,adaugam ardeiul tocat,il lasam putin sa se caleasca cu ceapa,adaugam pasta de tomate,rosiile tocate,apa si mazarea trecuta pe sub un jet de apa rece,

Cand incepe sa fiarba se adauga galustele din gris,cu o lingurita,carnea,mararul se lasa sa fiarba la foc mic. Cand este gata se potriveste de sare,piper,dupa gust si se pune patrunjelul

Galuste:

Se bat bine ouale cu un praf de sare,se adauga uleiul si grisul, lingura cu lingura. Se omogenizeaza dupa fiecare,compozitia nu trebuie sa fie vartoasa dar nici moale

Daca ti-a placut reteta noastra "Mancarica de mazare cu galuste" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (12)

Bucataras Medi 1

10.07.2011, 13:36

Interesanta reteta, nu am facut niciodata aceasta mancarica cu galuste...................

mamaieelena 1

11.07.2011, 07:16

Lau 1

14.07.2011, 12:31

multumesc pentru vizita

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

Crostini cu ciuperci - Reteta gustoasa pentru un aperitiv rapid

pe 29.05 la 11:02

Cupcakes cu vanilie si confetti - Reteta perfecta pe gustul copiilor

pe 27.05 la 18:17

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola, bun de te lingi pe degete!

citeste mai mult
Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Mancare de mazare cu carne de porc