Mancarica de post cu conopida

de mimmi in Mancaruri de post, 1 Dec 2010 | 18550 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 conopida ,
  • 1 conserva ciuperci,
  • 1 praz,
  • 1 ardei rosu,
  • branza tofu cu masline,
  • cas de post,
  • margarina,
  • pesmet,
  • sare,
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mancarica de post cu conopida:

Se pune conopida la fiert in apa cu sare.Intre timp se caleste in putina margarina,prazul,ardeiul taiate felii si ciupercile,se condimenteaza cu sare si piper.Se unge o forma cu margarina si se presara pesmet.Se pune primul strat conopida,jumatate din cantitatea de legume,branza tofu taiata felii,inca un strat de legume,conopida si deasupra cas de post razalit.Se da la cuptor pentru cca 25 de minute.Cand e gata se presara patrunjel verde.

Daca ti-a placut reteta noastra "Mancarica de post cu conopida" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

pe 31.05 la 19:50

Prajitura cu capsuni - 1 iunie- copilarie

pe 31.05 la 13:34

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

pe 31.05 la 10:49

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ciuperci calite cu ardei kapia