Mar umplut

de ianculubita in Dulciuri, 29 Apr 2011 | 3684 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2mere
  • 1lingura miez de nuca taiat
  • 1lingurita stafide
  • 1lingura scortisoara
  • 1lingura coniac
  • 2linguri zahar pudra
  • 1lamaie
  • 1ceasca fructe de padure
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mar umplut:

Se amesteca intr-un bol nuca,1lingura de zahar pudra,putina scortisoara,si stafidele care au stat in coniac;restul de scortisoara se amesteca cu restul de zahar,se tavaleste marul curatat de seminte,coaja si umplut cu amestecul de nuca,se pune in tava si se da la cuptor 15min.

Coaja de la mar se pune in blender,impreuna cu coaja de lamaie rasa si zeama,1lingura de zahar iar sosul obtinut se lasa deoparte; fructele de padure se trag la tigaie 3min impreuna cu putin zahar; pe farfurie,se serveste marul,in jurul marului fructele de padure iar deasupra sosul.

Daca ti-a placut reteta noastra "Mar umplut" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

pe 31.05 la 19:50

Prajitura cu capsuni - 1 iunie- copilarie

pe 31.05 la 13:34

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

pe 31.05 la 10:49

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu dovleac